4 Mart 2010 Perşembe

prince of persia 2.fragman türkiyede ilk bizde

oyun dünyasının efsanesi prince of persia'nın sinema uyarlaması 2010 mayısının son haftası ülkemizde vizyona girecek merakla beklenen filmin 2.fragmanı yayınlandı.Türkiye de arzen25.blogspot sitesi olarak fragmanı ilk biz yayınladığımız için ayrıca mutluyuz. İyi seyirler


beyaz perdenin siyah piskopatları


ya bunlardan hangisi daha psiko ben çözemedim

2 Mart 2010 Salı

ölüm çığlığı 2

ölüm çığlığı 2
Ya isime bakıpda korkmayın hemen bu filminde diğerlerinden bir farkı yok.  Hep izlediğimiz şeyler bir virüs vardır genellikle bu filmlerde bir de adam yada kadın bu virüs yayılır insanlar zombi gibi bilimum salya sümük şeylere dönüşürler bu adam yada  kadın gelir oraları karantinaya alır biri evde o an uyuyor yada çağrıları duymamışsa geçmiş olsun o da karantina bölgesinde kalır film bitene kadar onu kimse biryere bırakmaz oda çıldırır kendi kafasına göre takılır oralarda sonra filmin kahramanları bir şey uydurur ve virüsü yener kahraman olur işde bu kadar sinema sektörü şu an can çekişiyor gerilim filmi izlemek isteyenler bu sektörde olanları takip etsinler...:)

the wolf man

the wolf man  isime bakıpta aldanmayalım diyer filmlerde oynaya arkadaş buda artık bu suratı ekranlarda o kadar çok görüyoruz ki bunu gerilim filmi olduğunu unutup bir an eski bir aile albümüne yada videolarına bakar giyiz hepimiz ya bir adam bu kadar çok filmde oynar mı makyöz aynı kuaför ayını bu kurt adamda hollywood kadrolu işcisi gibi demek geliyor hepimizin içinden eminim.Bu adam kimi filmde iyi kimi filmde kötü karakter bak bu sözler sizlere yabancı  değil mi hadi hep bir ağızdan söylüyoruz onların kurt adamı varsa bizimde nuri alcomuz var hahahaha şimdi kimler ilaclı kola ister el kaldırsın :) bu filmdeki kurdu da diğer akrabalarının yanına gitmeye mahkum ediyoruz kocaman bir sıfır....

cem yılmaz bu işi bilmiyor

cem yılmaz ve yahşi batı
cemyılmaz mükemmel bir stand up cı olabilir.mükemmel bir reklamcı olabilir ama iş sinemaya gelince bir beden büyük geliyor. Bu güne kadar çevirdiği filmlerde fiyaskoların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Son bombası olan yahşi batı da elinde patladı. Film kola turka reklamı mı yoksa komedi filmi mi ne izleyici çözebilmiş nede kendi çözebilmiş durumda cem abimiz bir şeyler yapmak için baya terlemiş sağolasın diyorum ama bu film işi seni bozuyor sen showlarına ve reklamlarını geri dön cagrısında bulunuyorum.. :)

Recep İvedik efendi rezilliği almış eline

Recep İvedik 3
Şahan Gökbakar Receb İvedik Karakteri  adı altında rezillğin 3'üncü perdesini çekti ve yeniden beyaz perdede espiri yapacam diye her film de biraz daha olayı abartan Şahan'a Türk halkının artık dur deme zamanı geldi de geciyor  film kültürünün belden asağı diye yorumluyan bu adam  sinemaya ailelerin gittigini unutup bir sürü iğrençliği ardı ardına  beyaz perdede sergiliyor Recep İvedik karakterine bu kadar ayılığı yükleyen bir adam  artık aynaya bakıp dur demesi gerekmektedir.  Türk halkı bunu hak etmiyor. Artık sinema  oyuncularınında bu tür filmlerde oynarken ikinci kez düşünmesi gerektiğine inanıyorum.